Bij jobase begint werk

We zijn een jong team met een sterke focus op kwaliteit en flexibiliteit. De juiste medewerker bij de juiste opdrachtgever, en andersom.

Voor organisaties kan het vinden van geschikt personeel een uitdaging zijn. Hierbij helpen wij graag. Jobase is gespecialiseerd in uitzenden, detacheren en werven en selecteren van personeel. We gebruiken hiervoor de meest effectieve digitale middelen. Dat betekent snel schakelen en snel resultaat. Niet afwachten, maar actie. Daarin maken wij het verschil.

Meedenken en vooruitkijken.   Luisteren en doen.   Dat maakt ons sterk.

Wij vinden een goede samenwerking belangrijk en zijn een uitstekende lange termijn partner. Ook voor de korte termijn behoeften staan we klaar voor onze opdrachtgevers. We zijn de brug tussen jouw organisatie en de medewerker. Samen ontdekken om tot nieuwe niveaus te komen – om aan een sterke samenwerking te bouwen. Wij hebben er zin in en staan er klaar voor!

We zetten ons in voor opdrachtgevers en medewerkers verspreid door het hele land. Dit doen we door slim om te gaan met digitale middelen. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen? Vraag dan een offerte aan of neem direct contact met ons op.

Lees meer over ons

Dit is onze missie

Het is onze missie is om werk leuk te maken. Om werknemers perspectief te bieden. Om werkgevers deze werknemers met perspectief te bieden. Een win-win situatie. We richten ons op de lange termijn relatie met onze werknemers en opdrachtgevers, en streven naar tevredenheid van beiden. Dat maakt ons tevreden. Investeren in elkaar, investeren in de toekomst – dat is Jobase.